Prezentare

DinoLand este un spatiu destinat petrecerilor pentru copiii cu varsta de pana la 12 ani.

DinoLand este alcătuit din 5 zone distincte, din care 4 sunt destinate copiilor, și una părinților, astfel încât, fiecare să-și găsească activitatea preferată, indiferent de vârstă.

Baby Zone – zona este destinată copiilor cu vârsta de până la 5 ani și cuprinde: un carusel electric, o piscină cu bile, tobogane, trambulina pentru cei mici si altele.

Play Zone – zona este destinată copiilor cu vârsta de peste 4 ani și cuprinde un labirint de 45 de metri pătrați, pe 4 niveluri, cu o înălțime de 5 metri! Este cel mai mare castel din peste 3 regate! Acesta conține multe obstacole , două tobogane deschise, un tobogan twist închis, o trambulină si un tobogan gonflabil urias. De asemenea, exista spatiu suficient pentru diverse jocuri pentru cei mai si pentru dansat.

Video Games Zone – zonă destinată copiilor  cu vârsta de peste 5 ani și cuprinde console Nintendo Wii U si PlayStation 3, cu jocuri video adresate fiecărei categorii de vârstă, atât băieților cât și fetelor.

Party Zone – zonă destinată petrecerilor, cu o capacitate de aproximativ 40 de copii, cu scaune pe dimensiuni diferite. Aici se organizează cele mai grozave petreceri din toată împărăția!

Cafenea – zonă destinată adulților aflată la etaj, unde accesul copiilor se face doar pe raspunderea parintilor. Coffee Zone cuprinde un bar, cu doua incaperi, unde se pot servi băuturi nealcoolice și mâncare in regim catering. De asemenea, afara este amenajata si o mica terasa, unde pot sta parintii si unde se poate fuma!

Pentru mai multe detalii, va rugam sa folositi pagina noastra de contact.

close
Facebook Iconfacebook like button